éléktroda physiotherapy
éléktroda mornitoring
grounding pad

Ngeunaan

Tentang Kami

Quanding Médis, diadegkeun di Dongguan Cina, mangrupakeun produsén OEM / ODM ngarah suplai médis.Markas didirikan di Shenzhen Kusabab 2008.Kami parantos R&D, manufaktur sareng ngadistribusikaeun produk di sawah ……

Diajar deui
ngeunaan urang1

Sertifikasi

Sertifikasi kami

  • yuwell
  • auvon
  • FIAB
  • Pangpanjangna
  • Painpod
  • Powerdot
  • Careboo